RECIKLAŽNI CENTAR

Otkup PET ambalaže,plastične gajbe, stolica, buradi, folija, papira i kartona, stakla i tetrapaka


Radnici JKP Čistoće izvršili dezinfekciju bolnice

Objavljeno: 18.08.2020.

Radnici Javne higijene očistili Šikaru i šetalište pored kanala Nastavljaju se akcije radnika JKP "Čistoće", sektora Javne higijene. Iako je period godišnjih odmora, oni svakodnevno rade na uređivanju javnih površina u gradu Somboru.

Objavljeno: 17.08.2020.

Radnici Javne higijene postavili pokretni toalet na izletištu Šikara Letnji dani izmamili su na obližnja izletišta veliki broj građana, koji su spas od vrelog asfalta potražili u prirodi.

Objavljeno: 14.08.2020.

Uklonjen kabasti i građevinski otpad iz naselja Nova Selenča Problem nesavesnog odlaganja otpada prisutan je i na naselju Nova Selenča, gde jedan deo neodgovornih građana odlaže kabasti i građevinski otpad pored posuda za odlaganje otpada.

Objavljeno: 13.08.2020

Povećan broj posuda za odlaganje otpada u zoni vikend naselja Broj korisnika objekata na vikend naseljima na teritoriji Sombora i naseljenih mesta ove godine je znatno uvećan, što se odrazilo i na količinu otpada koji korisnici odlažu.

Objavljeno: 13.08.2020.

JKP "Čistoća" i dalje svakodnevno vrši dezinfekciju ulica i objekata grada Sombora.

Objavljeno: 10.08.2020.

Radnici JKP Pored svakodnevnih obaveza, radnici JKP „Čistoća“ su i danas bili vredni i očistili ivičnjake oko svih venaca. Radovi su se obavljali u Vencu Radomira Putnika, Vencu vojvode Stepe Stepanovića, Vencu vojvode Živojina Mišića i Vencu Petra Bojovića.

Objavljeno: 06.08.2020.

Radnici JKP Čistoće nakon nevremena čistili odvode za atmosfersku kanalizaciju Kako bismo omogućili normalno oticanje vode, naši radnici su danas izašli na teren i čistili odvode za atmosfersku kanalizaciju.

Objavljeno: 05.08.2020.

Radnici javne higijene uredili prostor oko FK Žak i šetalište PIK Iako je u toku period godišnjih odmora, radnici JKP "Čistoća", sektora Javne higijene posvećeno rade na uređenju grada Sombora.

Objavljeno: 30.07.2020.

Izjava Vladislava Živanovića za Radio Televiziju Vojvodine Ekipa Radio Televizije Vojvodine razgovarala je sa našim sugrađanima, ali i sa pretstavnicima lokalne samouprave. Tim povodom je izjavu dao i Vladislav Živanović, tehnički direktor JKP "Čistoća".

Objavljeno: 17.07.2020

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft