RECIKLAŽNI CENTAR

Otkup PET ambalaže,plastične gajbe, stolica, buradi, folija, papira i kartona, stakla i tetrapaka

MESEC ČISTOĆE 2018.

program rada na odvoženju otpada sa javnih površina u akciji MESEC ČISTOĆA 2018. godine

Rezervisano za gost Nikola Pajić direktor JKP Gostovanje direktora JKP "Čistoća" u emisiji Rezervisano za... televizije K-54 iz Sombora,13,januara 2016.god.. Tema emisje bila je rad JKP Čistoće u 2015.godini.

Objavljeno: 21.01.2016.

otvaranje blagajne na Selnči Simboličnim presecanjem trake i uplatom računa za usluge, koje pruža JKP " Čistoća" građanima Sombora , u ponedeljak 21. Decembra, gradonačelnik Sombora Saša Todroović i direktor JKP Čistoća Nikola Pajić, na Selenči u ulici Gruje Dedića 23, otvorili su blagajnu JKP "ČIstoće".

Objavljeno: 13.01.2016.

 BROJ TELEFONA ZA REKLAMACIJE JE  0800220025, svi pozivi su besplatni. TELEFON ZA REKLAMACJE 0800220025, svi pozivi su besplatni.

Objavljeno: 13.01.2016.

Stručni skup UO U Vrnjačkoj banji, u periodu od 8 do 10-tog juna, u organizaciji Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća KOMDEL, održana su dva značajna stručna skupa koja su okupila više od 40 predstavnika javnih komunalnih preduzeća iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Čačka, Sombora, Vranja, Užica, Sremske Mitrovice, Pančeva, Požarevca, Zrenjanina, Prijepolja, Šapca, Rume, Aranđelovca, Mladenovca, Ade, Petrovca na Mlavi, Barajeva, Šida, Vrnjačke Banje, kao i predstavnika prateće privrede i reciklažne industrije: Eurooprema iz Beograda, Korali i Servis Sekom iz Kraljeva, Greentech iz Novog Sada, Prodres i Atrikod iz Kruševca, Pro plast iz Sremske Mitrovice i MNG Plastik Gogić iz Inđije.

Objavljeno: 16.06.2015.

Obraćanje Nikole Pajića direktora JKP Čistoće odbornicima SG Sombora U četvrtak 04,juna 2015.godinie održana je 29.sednici skupštine grada Sombora su odbornici većinom glasova usvojili izveštaje o radu i poslovanju JKP Energana, JKP Vodokanal, JKP Čistoća, JKP Zelenilo, JKP Prostor, JKP Parking servis, JP Direkcija za izgradnju grada Sombora i JP Urbanizma. Diskutujući po ovoj tački dnevnog reda odbornik Rajko Miranović je postavio pitanja; "Da li je JKP Čistoća kupila nova vozila putem kredita KFW banke”? i " Zašto je posudjeno vozilo JKP Čistoće Kragiujevcu”?. Odbornici su jednoglasno dali sglasnost da na ova pitanja odgovori direktor JKP Čistoće Nikola Pajić koji ovom prilikom istakao ; " Da se JKP " Čistoća" za nabavku tri nova vozila kreditno zadužila kod Intesa bamke Filijale Sombor. Te da će posudjeno vozilo gradu Kragujevcu vratiti u vozni park JKP "Čistoća" nako što se završi javna nabavka vozila u tom gradu, a ona će se završiti ubrzo.

Objavljeno: 08.06.2015.

Press JKP Čistoće 25.03.2015. Javno komunalno preduzeće Čistoća je prošlu poslovnu godinu završila sa dobitkom od oko 5 miliona dinara tačnije 4 miliona 997 hiljada dinara rekao je Nikola Pajić direktor JKP Čistoće na današnjoj konferenciji za novinare analizirajući rad ovog preduzeća u 2014.godini. Zasluga za ovaj poslovni uspeh svakao imaju radnici naplatne službe koji su uspeli da naplate dug gradjana i privrede iz 2011, 2012, 2013. godine u vrednosti dug od preko 12,5 miliona dinara istakao je Pajić.

Objavljeno: 06.05.2015.

Somborska JKP „Čistoća“ Sombor ustupilo je, na korišćenje, jedan kamion za odnošenje smeća Javnom komunalnom preduzeću „Čistoća“ iz Kragujevca kako bi se prevazišli problemi zastarelosti voznog parka i povećanog obima posla, sa kojim se suočavaju komunalne službe grada Kragujevca. Sporazum o ustupanju vozila na korišćenje i daljoj saradnji potpisali su Nikola Pajić, direktor JKP „Čistoća“ Sombor i Dejan Raonić, direktor JKP „Čistoća“ Kragujevac.

Objavljeno: 25.02.2015.

JKP U petak 20.februara u Rokovačkoj šumici počela je sanitarna seča drva i vršiće se narednih nekoliko dana u skladu sa rešenjem šumarskog inspektora. Ukupna drvna masa biće isporučena najugroženijim korisnicima socijalne pomoći u gradu i somborskim selima. Ovo je koordinisana akcija koju zajedno izvode Gradsko veće, Gradska uprava, JKP "Čistoća", JKP "Zelenilo" te Centar za socijalni rad.

Objavljeno: 24.02.2015.

PREDSTAVLJENA TRI NOVA KAMIONA ZA ODVOZ KOMUNALNOG OTPADA U sredu 4.02. 2015 javnosti predstavljena tri nova vozila za odvoz komunalnog otpada.Predstavljanju vozila prisustvovali su Saša Todorović gradonačelnik Sombora, njegov zamenik Vladislav Živanović i Miroslav Kovačić član grdskog veća zadužen za komunalnu delatnost.

Objavljeno: 06.02.2015.

Press JKP Čistoće povodom kupovine tri kamiona

Objavljeno: 05.02.2015.

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft