RECIKLAŽNI CENTAR

Otkup PET ambalaže,plastične gajbe, stolica, buradi, folija, papira i kartona, stakla i tetrapaka

MESEC ČISTOĆE 2018.

program rada na odvoženju otpada sa javnih površina u akciji MESEC ČISTOĆA 2018. godine

Plaketa Sv. Đorđe za JKP U petak 6. maja u Kragujevcu su povodom dana grada, JKP „ČISTOĆA“ Sombor i Gradu Somboru uručene plakete Svetog Đorđa, za pomoć Kragujevcu i afirmaciji ljudskih i humanih vrednosti. Zahvaljujući se u ime delegacije grada Nikola Pajić direktor JKP „ Čisotoća“ Sombor ...

Objavljeno: 06.11.2016

Azil za pse lutalice u završnoj fazi Izgradnja azila za pse i mačke lutalice počela je pre pet godina, a zastala zbog problema sa lokacijskom dozvolom. Formalni nedostaci su otklonjeni i očekuje se da će objekat biti završen u narednih desetak dana, što je i bio razlog da gradilište posete...

Objavljeno: 08.06.2017.

Počela akcija U ponedeljak 21,marta , radnici JKP “Čistoća” počeli su sa tradicionalnom akcijom “ Mesec čistoće” . U toku ove akcije gradjani Sombora i naseljenih mesta mogu se besplatno osloboditi svog kabastog otpada.

Objavljeno: 06.11.2016

Vraćen kamion iz Kragujevca U utorak 1. marta, nakon godinu dana Javno komunalono preduzeća „Čistoća“ iz Kragujevca je vratila pozajmljeni kamion JKP „Čistoći“ Sombor.

Objavljeno: 04.03.2016.

Usvajanje plana i programa rada JKP Čistoća za 2016,godinu. U petak 05,februara, 2016.godine održana je 37.sednica Skupštine grada Sombora. Nakon obračanja odbornicima Nikole Pajića, direktora JKP "Čistoća" i rasprave, odbornici su jednoglasno prihvatili Plan i program rada JKP "Čistoća" za 2016,god.

Objavljeno: 09.02.2016.

Rezervisano za gost Nikola Pajić direktor JKP Gostovanje direktora JKP "Čistoća" u emisiji Rezervisano za... televizije K-54 iz Sombora,13,januara 2016.god.. Tema emisje bila je rad JKP Čistoće u 2015.godini.

Objavljeno: 21.01.2016.

otvaranje blagajne na Selnči Simboličnim presecanjem trake i uplatom računa za usluge, koje pruža JKP " Čistoća" građanima Sombora , u ponedeljak 21. Decembra, gradonačelnik Sombora Saša Todroović i direktor JKP Čistoća Nikola Pajić, na Selenči u ulici Gruje Dedića 23, otvorili su blagajnu JKP "ČIstoće".

Objavljeno: 13.01.2016.

 BROJ TELEFONA ZA REKLAMACIJE JE  0800220025, svi pozivi su besplatni. TELEFON ZA REKLAMACJE 0800220025, svi pozivi su besplatni.

Objavljeno: 13.01.2016.

Stručni skup UO U Vrnjačkoj banji, u periodu od 8 do 10-tog juna, u organizaciji Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća KOMDEL, održana su dva značajna stručna skupa koja su okupila više od 40 predstavnika javnih komunalnih preduzeća iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Čačka, Sombora, Vranja, Užica, Sremske Mitrovice, Pančeva, Požarevca, Zrenjanina, Prijepolja, Šapca, Rume, Aranđelovca, Mladenovca, Ade, Petrovca na Mlavi, Barajeva, Šida, Vrnjačke Banje, kao i predstavnika prateće privrede i reciklažne industrije: Eurooprema iz Beograda, Korali i Servis Sekom iz Kraljeva, Greentech iz Novog Sada, Prodres i Atrikod iz Kruševca, Pro plast iz Sremske Mitrovice i MNG Plastik Gogić iz Inđije.

Objavljeno: 16.06.2015.

Obraćanje Nikole Pajića direktora JKP Čistoće odbornicima SG Sombora U četvrtak 04,juna 2015.godinie održana je 29.sednici skupštine grada Sombora su odbornici većinom glasova usvojili izveštaje o radu i poslovanju JKP Energana, JKP Vodokanal, JKP Čistoća, JKP Zelenilo, JKP Prostor, JKP Parking servis, JP Direkcija za izgradnju grada Sombora i JP Urbanizma. Diskutujući po ovoj tački dnevnog reda odbornik Rajko Miranović je postavio pitanja; "Da li je JKP Čistoća kupila nova vozila putem kredita KFW banke”? i " Zašto je posudjeno vozilo JKP Čistoće Kragiujevcu”?. Odbornici su jednoglasno dali sglasnost da na ova pitanja odgovori direktor JKP Čistoće Nikola Pajić koji ovom prilikom istakao ; " Da se JKP " Čistoća" za nabavku tri nova vozila kreditno zadužila kod Intesa bamke Filijale Sombor. Te da će posudjeno vozilo gradu Kragujevcu vratiti u vozni park JKP "Čistoća" nako što se završi javna nabavka vozila u tom gradu, a ona će se završiti ubrzo.

Objavljeno: 08.06.2015.

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft