RECIKLAŽNI CENTAR

Otkup PET ambalaže,plastične gajbe, stolica, buradi, folija, papira i kartona, stakla i tetrapaka

MESEC ČISTOĆE 2020.

program rada na odvoženju otpada sa javnih površina u akciji MESEC ČISTOĆA 2020. godine

Školski čas za ekološke teme Dobra saradnja Srednje Ekonomske Škole i JKP „Čistoće“ nastavljena je i kroz aktivnosti kampanje „Reciklaža nije blamaža“, koju je preduzeće ove godine pokrenulo u gradu i naseljenim mestima. Cilj kampanje je motivisati što veći broja sugrađana na selekciju, sakupljanje i predaju ambalažnog otpada i sekundarnih sirovina u Reciklažni Centar JKP „Čistoće“.

Objavljeno: 17.10.2018.

Eko predavanja kampanje Jedna od aktivnosti kampanje „Reciklaža nije blamaža“ je i niz predavanja po osnovnim i srednjim školama u Somboru i naseljenim mestima. Prvo od takvih edukativnih i motivacionih prezentacija održana je u Osnovnoj školi „Ivo Lola Ribar“ u Somboru, a planirano je da se ovakvi motivacioni časovi održe u Gimnaziji „Veljko Petrović“, OŠ „Dositej Obradović“, školi „Vuk Karadžić“ „Srednjoj ekonomskoj školi“ u Somboru i OŠ „Nikola Tesla“ u Kljajićevu.

Objavljeno: 05.10.2018.

Udomi ne kupuj 6 Kampanja JKP "Ćistoće" i Prihvatilišta za pse na Monoštorskom putu

Objavljeno: 02.10.2018.

Udomi ne kopuj 5 Kampanja JKP "Čistoće" Sombor - Prihvatilište za pse na Monoštosrkom putu

Objavljeno: 02.10.2018.

Korekcija cena usluga i proizvoda u JKP Primena novog cenovnika JKP "Čistoće" počeće od 01. oktobra 2018. godine, a odnose se samo na usluge za koje nadležnost ima direktor Javnog preduzeća. Cene usluga za građane i privredu, za čiju promenu je potrebna saglasnost Gradskog Veća, nisu menjane.

Objavljeno: 27.09.2018.

Asortiman proizvoda METALAC Mašinsko odeljenje JKP "Čistoće" - METALAC, pored poslova koje obavlja za potrebe preduzeća, bavi se i izradom metalne galanterije urbanog mobilijara, i posuda za odlaganje otpada. U nastavku teksta nalaze se proizvodi koje nudimo tržištu

Objavljeno: 24.09.2018.

Ponovna licitacija za prodaju polovnih vozila Ponovna licitacija putničkog i dostavnog vozila za kojima JKP "Čistoća" nema više potrebe obaviće se 28. septembra 2018. godine u prostorijma JKP "Čistoće" ulica Rade Drakulića 12. Vozila su ispravna, u voznom stanju i redovno održavana. Detaljne informacije o načinu učešća na licitaciji možete pogledati u nastavku teksta.

Objavljeno: 21.09.2018.

Udomi ne kupuj 4 Kampanja prihvatilišta zoohigijenske službe JKP "Čistoće" Sombor

Objavljeno: 20.09.2018.

Udomi ne kupuj 3 Kampanja prihvatilišta zoohigijenske službe JKP "Čistoće" Sombor

Objavljeno: 20.09.2018.

Udomi ne kupuj 2 Kampanja prihvatilišta zoohigijenske službe JKP "Čistoće"

Objavljeno: 20.09.2018.

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft