RECIKLAŽNI CENTAR

Otkup PET ambalaže,plastične gajbe, stolica, buradi, folija, papira i kartona, stakla i tetrapaka

MESEC ČISTOĆE 2019.

program rada na odvoženju otpada sa javnih površina u akciji MESEC ČISTOĆA 2019. godine

Raspored skupljanja i transporta otpada za vreme Uskršnjih praznika Javno komunalno preduzeće „Čistoća“ Sombor, obaveštava korisnike svojih usluga da se delatnost sakupljanja, transporta i deponovanja otpada neće obavljati za vreme Uskršnjih praznika, odnosno od petka 26. aprila do utorka 30. aprila 2019. godine

Objavljeno: 19.04.2019.

Prikupljanje stakla povećano za 700 odsto SOMBOR - U Somborskom reciklažnom centru u protekle dve godine uvećano je prikupljanje stakla za čak 700 procenata. Kao sekundarna sirovina koja ide dalje na reciklažu, u velikim količinama zajedno sa drugim komunalnim otpadom završava na somborskoj deponiji, ali zahvaljujući organizovanoj akciji i saradnji sa privrednim subjektima dobar deo adekvatno dopremljen razvrstata se i distribuira dalje na reciklažu čime se znatno doprinosi zaštiti životne sredine.

Objavljeno: 12.04.2019.

AKCIJI PRIKUPLJANJA AMBALAŽNOG STAKLA JKP "Čistoća" Sombor u saradnji sa operaterom za upravljanje ambalažnim otpadom Sekopak d.o.o. poziva sve zainteresovane da uučestvuju u kampanji sakupljanja ambalažnog stakla i na taj način doprinesu zaštiti životne sredine, a ujedno i dobiju zanimljive poklone.

Objavljeno: 10.04.2019.

Vladislav Živanović: JKP Čistoća postiže sve što je predviđeno planom Meseca čistoće Tehnički direktor Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća" Sombor Vladislav Živanović govorio je za Radio-televiziju Vojvodine o akciji Mesec čistoće koja se trenutno sprovodi u gradu, ali i o problemu divljih deponija sa kojima se suočavaju svi gradovi u našoj zemlji.

Objavljeno: 04.04.2019.

Počinje akcija „Mesec čistoće“! Tradicionalna akcija "MeseC čistoće" ove godine počinje 25. marta, po već uobičajenom rasporedu. Akcijom je obuhvaćeno 304 ulice, iz kojih će se nestandardni otpad odvoziti mehanizacijom i vozilima JKP "Čistoće.

Objavljeno: 14.03.2019.

Obaveštenje korisinicima usluga Poštovani korisnici, zbog Državnog praznika, Dana Državnosti, izmenjen je raspored sakupljanja komunalnog otpada u Somboru i naseljenim mestima za petak 15. februar 2019. godine. Molimo korisnike koji su na rasporedu u navedenom danu za razumevanje.

Objavljeno: 12.02.2019.

Obaveštenje o promeni rasporeda sakupljanja komunalnog otpada Poštovani korisnici, Zbog Državnog praznika, Božića, izmenjen je raspored sakupljanja komunalnog otpada u Somboru i naseljenim mestima za ponedeljak 07. januara 2019. godine. Rad u ostalim danima tokom nedelje će se odvijati po redovnom rasporedu sakupljanja i transporta komunalnog otpada za sve korisnike u kategorijama fizičkih i pravnih lica.

Objavljeno: 04.01.2019.

Obaveštenje za korisnike usluga JKP „Čistoće“ Sombor Rukovodstvo JKP „Čistoće“ i Radna Jedinica Higijena“ obaveštavaju korisnike usluga o izmeni rasporeda sakupljanja i transporta otpada u vreme Novogodišnjih praznika.

Objavljeno: 27.12.2018.

ANALIZA SPROVEDENE ANKETE O ZADOVOLJSTVU USLUGAMA JKP „ČISTOĆE“ SOMBOR Obaveza ispitivanja zadovoljstva korisnika usluga u delatnostima koje obavlja JKP „Čistoća“ Sombor, propisana je u Zakonu o komunalnim delatnostima i Odluci o održavanju čistoće na teritoriji Grada Sombora. U vezi sa navedenim, od 15. do 20. novembra 2018. godine, preko inkasanata naplatne službe u Gradu i naseljenim mestima, sprovedena je anketa na uzorku ispitanika, kako bi se utvrdilo zadovoljstvo korisnika, uslugama koje JKP „Čistoća“ Sombor obavlja. Kompletnu analizu ankete upućenu Gradskom Veću na razmatranje možete videti otvaranjem PDF formata nakon klika na "detaljnije"

Objavljeno: 14.12.2018.

Prihvatilište JKP „Ćistoće Akcije udomljavanje pasa postale su praksa rada prihvatilišta, ali sa istim intezitetom apelujemo na naše sugradjane, vlasnike kućnih ljubimacima da se prema njima ophode humano, jer i to su živa bića. Opšte je poznato da pas bez vlasnika predstavlja problem za Grad i naseljena mesta u bezbednosnom, sociološkom i finansijskom smislu. Većina pasa u našem prihvatilištu su imali vlasnika, a zašto su ih se isti odrekli, na to pitanje samo oni (nesavesni vlasnici) mogu dati odgovor, ako uopšte i postoji. Iz tog razloga nastojimo da objavama na našem sajtu, lokalnim medijima i društvenim mrežama promenimo sliku o ovom problemu, ali i našem prihvatilištu.

Objavljeno: 14.12.2018.

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft