RECIKLAŽNI CENTAR

Otkup PET ambalaže,plastične gajbe, stolica, buradi, folija, papira i kartona, stakla i tetrapaka

MESEC ČISTOĆE 2020.

program rada na odvoženju otpada sa javnih površina u akciji MESEC ČISTOĆA 2020. godine


Grad dobija kontejnere za reciklažu stakla (VIDEO) Niš i Sombor biće prvi gradovi u Srbiji koji će dobiti 600 kontejnera za prikupljanje staklene ambalaže. Jesu li u somborskom komunalnom preduzeću "Čistoća" spremni? Koliko će kontejnera za staklo stići u Sombor?

Objavljeno: 14.10.2020.

Radnici JKP očistili zelene površine u prigradskim naseljima Naše ekipe nastavljaju aktivnosti uređenja zelenih površina na teritoriji grada Sombora.

Objavljeno: 07.10.2020.

Očišćeno dečije igralište Čvorak Održavanje dečijih ogrališta je jedan od prioriteta našeg preduzeća. Poslednja u nizu akcija upravo potvrđuje ovo naše usmerenje.

Objavljeno: 30.09.2020.

Sprovedena redovna dezinfekcija kao mera sprečavanja širenja Covida 19 Naše službe su posvećene redovnoj dezinfekciji javnih površina kao meri za sprečavanje širenja Covida 19.

Objavljeno: 30.09.2020.

Saopštenje povodom formiranja divljih deponija u pojedinim mesnim zajednicama Usled dugogodišnjeg odlaganja otpada na lokacijama na kojima je to zakonom zabranjeno, u pojedinim mesnim zajednicama došlo je do formiranja divljih deponija koje su veoma štetne po životnu sredinu, te je neophodno izvršiti njihovu sanaciju.

Objavljeno: 24.09.2020.

Naši radnici uredili dečije igralište na Selenči Nastavljaju se svakodnevne aktivnosti sektora za Javnu higijenu. Danas je uređeno igralište u Selenči.

Objavljeno: 24.09.2020.

Započeta sanacija divljih deponija u Bačkom Bregu Naši radnici su danas započeli sanaciju divljih deponija u Bačkom Bregu.

Objavljeno: 18.09.2020.

Ekipa Čistoće uredila Staparski put iza Matijevića Naši radnici svakodnevno rade na uređenju grada Sombora. I ovog jutra, oni su vredno radili na tome da grad ostane lep i čist.

Objavljeno: 17.09.2020.

Očišćeno dvorište Grašalkovićeve palate Uprkos visokim temperaturama, radnici Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća" nastavljaju sa poslovima na održavanju higijene našeg grada.

Objavljeno: 10.09.2020.

Uklonjena divlja deponija u Čitaoničkoj ulici Ekipe Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća" intervenisale su u samom centru grada, tačnije u Čitaoničkoj ulici, gde se pojavila mala divlja deponija koja je narušavala izgled i higijenu jedne od centralnih ulica Sombora.

Objavljeno: 07.09.2020.

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft