RECIKLAŽNI CENTAR

Otkup PET ambalaže,plastične gajbe, stolica, buradi, folija, papira i kartona, stakla i tetrapaka


Postavljena zvona za staklenu ambalažu u tri seoske mesne zajednice Juče su postavljena zvona za staklenu ambalažu u tri seoske mesne zajednice: Bezdan, Kolut i Bački Breg.

Objavljeno: 09.04.2021.

Radnici JKP Čistoća postavili zvona za odlaganje staklene ambalaže u Bačkom Monoštoru Radnici JKP Čistoća postavili su zvona za odlaganje staklene ambalaže u Bačkom Monoštoru. Ovde možete pogledati slike.

Objavljeno: 07.04.2021.

Ekipa JKP Čistoće i danas aktivna na terenu Mobilne ekipe JKP Čistoće sa mehanizacijom i danas uređivale površine na teritoriji grada Sombora.

Objavljeno: 06.04.2021.

Razgovor sa Vanjom Vlaškalić povodom odnošenja kabastog otpada u Somboru Sombor je jedan od prvih gradova koji je počeo prikupljanje kabastog otpada iz domaćinstava. akcija je organizovana i ovog proleća. Koliko će ulica biti obuhvaćeno, zna zlata vasiljević. Kakav je odaziv somboraca?

Objavljeno: 01.04.2021.

ZAMENA KONTEJNERA U GRADU SOMBORU U minulom periodu za mesec mart, radnici JKP „Čistoća“ Sombor na teritoriji grada Sombora, redovnim aktivnostima na terenu izvršili su zamenu starih metalnih i oštećenih kontejnera novim plastičnima i rasporedili su ih na više lokacija po gradu.

Objavljeno: 01.04.2021.

Sombor dobio 150 kontejnera za odlaganje staklene ambalaže Sa zadovoljstvom najavljujemo novi projekat u oblasti zaštite životne sredine, kojim ćemo u saradnji sa NALED-om, GIZ-om i Sekopak-om građanima omogućiti da recikliraju staklenu ambalažu.

Objavljeno: 01.04.2021.

Radnici čistoće u aktivnostima tokom cele radne nedelje Radnici JKP Čistoće su ove nedelje posebno aktivni, s obzirom na to da je u toku Mesec čistoće.

Objavljeno: 28.03.2021.

Radnici Čistoće odgovorno sprovode akcije povodom U ponedeljak je počelo sprovođenje ovogodišnjeg "Meseca čistoće", baš kao što smo i najavili na našem sajtu.

Objavljeno: 24.03.2021.

Raspored rada u akciji Mesec čistoće 2021 Ovde možete pročitati šta će sve obuhvatiti ovogodišnja akcija Mesec čistoće 2021. Takođe možete preuzeti i tabelu sa detaljnim rasporedom.

Objavljeno: 17.03.2021.

Apel građanima da ne ostavljaju građevinski materijal pored kontejnera Određeni broj naših sugrađana ne vode računa o tome gde odlažu svoj građevinski materijal, pa to često čine pored kontejnera.

Objavljeno: 17.03.2021.

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft